Registrera dig
AWAKENING SCANDINAVIA 2016

Välkommen till registreringssidan! Här kan du officiellt registrera dig för att vara med och förändra Europa framtid tillsammans med oss!

Nedan finns ett enkelt formulär där du kan registrera dig. Vi vill nämna att vi upplevde Guds ledning i att försöka göra detta evenemang möjligt för så många som möjligt. Därför är priset endast 100 kronor eller 10 euro (plus en liten administrativ kostnad), för evenemangets alla 3 dagar. Vi hoppas att detta möjliggör att alla människor från hela Europa ska kunna delta. Vi har tagit ett steg i tro, och vi vet att Gud kommer att förse med allt som behövs - det är Hans vision, trots allt.

Nedan visas fyra olika biljettalternativ, även sådana som ger dig möjlighet att donera utöver priset för standardbiljett. Det finns även biljettalternativ för barn.
Vi har även en ”GE MER” knapp längst ner på denna sida, som tar dig till vår Donera sida. Alla inkomna medel går till detta evenemang, och för att se Europa frälst; inte ett öre går till personlig vinst.
När du köper biljetter på Friends Arenas hemsida så behöver du registrera ditt konto och e-mail så att de kan skicka biljetten till dig.
Vänligen notera, inga biljetter återlöses. Alla biljetter har en liten administrativ kostnad : 
Exempel- SEK 100 + SEK 20 kostnad.

Oavsett vilken biljett du bestämmer dig för så ser vi fram emot att se dig i höst - och tillsammans med Jesus skaka Skandinavien!

GODfest Team, Awakening Europe 2016


Standard Ticket

10 € || SEK 100  (+ fee)

Denna biljett ger dig inträde under evenemangets alla tre dagar.

Blessing Ticket

25 € || SEK 250  (+ fee)

Denna biljett ger dig inträde under evenemangets alla tre dagar och bidrar till att täcka evenemangskostnaderna.

Kingdom Releaser Ticket

50 € || SEK 500  (+ fee) 

Denna biljett ger dig inträde under evenemangets alla tre dagar och kommer att hjälpa till med att finansiera flera Awakening Europe’s och kunna se människor i Europa bli förvandlade av evangelium.

Awakening Kids Ticket

10 € || SEK 100  (+ fee)

Denna biljett ger ditt barn inträde under evenemangets alla tre dagar och dessutom möjlighet att vara med på Awakening Europe Kids under vissa möten. Denna biljett är ENDAST för barn mellan åren 5 till 12.

Skaffa din biljett på friendsarena.se:

 

Åldersgräns/barn

Ingen åldersgräns. Gratis inträde för barn under 5 år. Ingen barnpassning erbjuds.

Rullstol

Bokas direkt på friendsarena.se samt via friends arena biljettkassa. rullstolsbiljetten inkluderar 1 fri ledsagare. resterande köper ordinarie biljetter. Läs mer om tillgängligheten på friends arena här.

Gruppbokningar

För gruppbokningar kontakta Friends Arena på epost biljett@friendsarena.se.