Erkännanden

1 Ben Fitz.png

"Awakening Europe, som hålls av GODfest, kommer ärligt talat att förlösa en skakning genom hela europa. De bär på en så stark men praktisk evangelisk smörjelse. Jag tror att detta evenemang kommer att förändra liv, inte bara för de som deltar, utan ärligt talat skakar om hela kontinenten av Europa."

- Bill Johnson
Förste Pastor, Bethel Church
Författare When Heaven Invades Earth
Redding, Kalifornien

1 Ben Fitz.png

 

“'Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft dom mäktigt verkar i oss, Efesierbrevet 3:20.' GODfest Ministries kommer se människor väckas av kraften i den Helige Ande medan de sår in i den största förnyelsen i Europas historia.”

- Broder Yun
Författare The Heavenly Man
Back to Jerusalem Ministries
Frankfurt, Tyskland

 

1 Danny Silk.png

“Ben Fitzgerald är en passionerad troende på en barmhärting och mäktig Gud. Han lever i sin tro dagligen och leder många till Kristus. Han är en konstant inspiration för de runt omkring honom för att först söka Guds rike. GODfest ministries är en katalysator för att se Himlen på Jorden. Jag ser fram emot att få vara delaktig i dessa evenemang. Ära vare Gud!”

- Danny Silk
Författare
Keeping Your Love On & Culture of Honor & Loving On Purpose Ministries

1 Ben Fitz.png

“Jag tror att europa börjat uppleva den utlovade utjutningen av Gud som radikalt kommer att forma hur europa och världen relaterar till Jesus. GODfest Ministries är på rätt plats vid rätt tillfälle med rätt vision för att se europa och världen påverkas av det kraftiga budskapet av Guds kärlek och passion. Jag ser denna tjänst som en viktig partner med Guds rike i detta stora uppvaknandet.”

- Chris Poeschl
Förste Pastor 4 Corners Church
Wien, Österrike 

1 Vic Cales.png

“Vi välkommnar och gläds med Visionen och teamet från GODfest Ministries! Vi tror de är en gåva från Gud för Tyskland att vara värd för visionen av Awakening Europe och att förlösa en ny våg av väckelse eld och skörd från nationen till europa! Vi står med dem och stöttar dem på alla sätt när de rör sig frammåt för att sammla, träna, utrusta, (Mobilisera) och fira den himmelska identiteten med den nya generationen. Gud förlöser nya fräscha tjänster som kommer bygga på grunderna som har lagts, och med NYTT HOPP OCH STYRKA föra fram förvandling av många liv men även av städer och nationer! Kärleken kommer att segra genom denna nya och fräscha tjänst!”

- Mike and Kay Chance
Arise Ministries
Tyskland

1 Lyn Cuenza.png

“2012 utförde vi ett korståg här i Filipinerna med Ben Fitzgerald och team. Det fanns en ström av mirakel och helanden i dessa <evenemang> och viktigast av allt vände sig många människor till Jesus. Jag rekomenderar dem som tjänst.

- Lyn Cuenza
Pastor/AG NorWest Executive Official
Assemblies of God
Filipinerna