TURNING WORLD UPSIDE DOWN BANNER-2.png
 

vårt TEAM

 
10991701_1019565411391524_8528502987754333455_o.jpg

Ben Fitzgerald

DIRECTOR

Yvonne.jpg

Yvonne Werner

EVENTS COORDINATOR

10001341_656598801044392_819042303_n.jpg

Raphael Lais

RESOURCE COORDINATOR

Steve+Zuk.jpg

Steve & Rosie Zschunke

GODFEST REFORMERS LEADERS

David+Metzner.jpg

David Metzner

ASSOCIATE EVENTS COORDINATOR

 

Välkommen till GODfest Ministries Inc. Vi är ett team av passionerade efterföljare av Jesus från olika bakgrunder. Vi har en sak gemensamt - vi är alla radikalt förvandlade av Jesu kärlek. Därför är vår grund ganska enkel; vi lever för att förlösa Jesu kärlek och kraft i varje nation som Gud kallar oss till. Vi vill ge våra liv för att se Gud upprätta nationer och se Hans rike komma. Uppenbarelseboken 11:15 säger; “Herraväldet över världen tillhör nu vår Herre och hans Smorde, och han skall vara konung i evigheternas evighet.” Denna vers summerar våra hjärtans längtan - vi vill se himmelen komma till jorden och förvandlade människor i varje nation.

Vår vilja är inte att framhäva oss själva, utan vi är endast intresserade av Guds närvaro, så mycket att vi fritt vill visa världen Guds sanna natur. Vi vill se många kristna bli styrkta, utrustade och redo! För att uppnå detta arbetar vi tillsammans med olika kyrkor och kristna tjänster. Vi är en tjänst som tjänar Gud och Hans församling - Hans kropp. Vår längtan är att se kyrkan erfaren, hälsosam och passionerat uppfylla sin största uppgift.

Vi har en stor passion för bibeln. Vi tror att bibeln bokstavligen är Guds ord, som leder oss in i en djupare, mer intim och personlig relation med Gud. Vi tror på välgrundad biblisk undervisning som uppmuntrar alla kristna att känna till Guds ord och att anpassa sin tro till den.

Core+Values.jpg

Vision

Som tjänst håller vi i festivaler runt om i världen som är avsedda för att människor ska få möte Jesus. Vi är där för att skapa förändring i människors hjärtan genom möten av bön och lovsång, <outreaches> i städer, och genom att kasta en vision för framtiden. Vi vill se en friare värld, säkrare för alla människor, fylld med kärlek och frid, där Guds närvaro och glädje är tydlig i vardagslivet. Vi tror att mer av Gud i en nation endast kan skapa en kulturell förändring till det bättre.

Vi är en utrustande och förlöstande tjänst som jobbar på att förmedla vårat hjärta och sprida elden till andra, så att de kan leva i frimodighet för Jesus och förvandla nationer.

Till sist, men definitivt inte minst, är vårat främsta mål att vinna människor till Jesus.Vi vill uppfylla missionsbefallningen genom att predika evangeliet och demonstrera Guds godhet och makt. Vi tror att vara ett vittne inte bara ska lämnas till evangelisterna, utan att varje kristen bör representera Jesus som livsstil, när och var de än befinner sig.

 

Erkännanden

1 Ben Fitz.png

"Awakening Europe, som hålls av GODfest, kommer ärligt talat att förlösa en skakning genom hela europa. De bär på en så stark men praktisk evangelisk smörjelse. Jag tror att detta evenemang kommer att förändra liv, inte bara för de som deltar, utan ärligt talat skakar om hela kontinenten av Europa."

- Bill Johnson
Förste Pastor, Bethel Church
Författare When Heaven Invades Earth
Redding, Kalifornien

1 Ben Fitz.png

 

“'Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft dom mäktigt verkar i oss, Efesierbrevet 3:20.' GODfest Ministries kommer se människor väckas av kraften i den Helige Ande medan de sår in i den största förnyelsen i Europas historia.”

- Broder Yun
Författare The Heavenly Man
Back to Jerusalem Ministries
Frankfurt, Tyskland

 

1 Danny Silk.png

“Ben Fitzgerald är en passionerad troende på en barmhärting och mäktig Gud. Han lever i sin tro dagligen och leder många till Kristus. Han är en konstant inspiration för de runt omkring honom för att först söka Guds rike. GODfest ministries är en katalysator för att se Himlen på Jorden. Jag ser fram emot att få vara delaktig i dessa evenemang. Ära vare Gud!”

- Danny Silk
Författare
Keeping Your Love On & Culture of Honor & Loving On Purpose Ministries

1 Ben Fitz.png

“Jag tror att europa börjat uppleva den utlovade utjutningen av Gud som radikalt kommer att forma hur europa och världen relaterar till Jesus. GODfest Ministries är på rätt plats vid rätt tillfälle med rätt vision för att se europa och världen påverkas av det kraftiga budskapet av Guds kärlek och passion. Jag ser denna tjänst som en viktig partner med Guds rike i detta stora uppvaknandet.”

- Chris Poeschl
Förste Pastor 4 Corners Church
Wien, Österrike 

1 Vic Cales.png

“Vi välkommnar och gläds med Visionen och teamet från GODfest Ministries! Vi tror de är en gåva från Gud för Tyskland att vara värd för visionen av Awakening Europe och att förlösa en ny våg av väckelse eld och skörd från nationen till europa! Vi står med dem och stöttar dem på alla sätt när de rör sig frammåt för att sammla, träna, utrusta, (Mobilisera) och fira den himmelska identiteten med den nya generationen. Gud förlöser nya fräscha tjänster som kommer bygga på grunderna som har lagts, och med NYTT HOPP OCH STYRKA föra fram förvandling av många liv men även av städer och nationer! Kärleken kommer att segra genom denna nya och fräscha tjänst!”

- Mike and Kay Chance
Arise Ministries
Tyskland

1 Lyn Cuenza.png

“2012 utförde vi ett korståg här i Filipinerna med Ben Fitzgerald och team. Det fanns en ström av mirakel och helanden i dessa <evenemang> och viktigast av allt vände sig många människor till Jesus. Jag rekomenderar dem som tjänst.

- Lyn Cuenza
Pastor/AG NorWest Executive Official
Assemblies of God
Filipinerna